BEL voor een afspraak Hoensbroek/Heerlen 045 511 41 41     -    BOEK online        -     Of kom gewoon binnen tijdens onze openingsuren

De Behandeling

 

INTAKE

VOORBEREIDING

AANBRENGEN

GEL

ACTIVATIE DOOR

KOUDE LED-LAMP

AFRONDING

Afhankelijk van uw gekozen behandeling, worden uw tanden 1 of meerdere keren voorzien van een biologische bleekgel. Vervolgens activeren wij de gel met een zogenaamde koude blauwe LED lamp, die de bestanddelen in de gel activeren. Het reinigingsproces is gestart.

 

Bij binnenkomst laten wij U een intakeformulier invullen. Het intakeformulier bevat uw persoonlijke gegevens alsmede, door U te beantwoorden vragen, over uw gebit. Deze formulieren worden 5 jaar lang bewaard.

Tevens vertellen wij U wat wij gaan doen en wat U kunt verwachten.

 

 Uw neemt plaats in onze comfortabele behandelstoelen alwaar wij starten met de voorbereiding. Wij bepalen samen met U uw huidige tint van uw tanden.

Vervolgens worden uw lippen voorzien van een balsem, de mondspreider wordt geplaatst en uw tanden worden voorbehandeld met een spray.

 

De koude blauwe LED lamp activeert de gel. Werkzame bestanddelen in de gel gaan een binding aan met verontreigingen in uw tanden. De "vervuilde" bindingen verlaten uw lichaam op natuurlijke wijze, in de vorm van zouten en water.

 

Na de behandeling krijgt U van ons een aftercare-document mee. Hierin staat duidelijk omschreven wat U wel en niet mag de eerste 24 uur na de behandeling. U dient zich daar aan te houden

 

Onze Kliniek

Lees

Onze Producten

Lees

Acties en Evenementen

Lees